Wewebin
Missio

Weweb:in missiona on tarjota kaikille yrittäjille laadukkaita välineitä yrityksen kasvuun ja markkinointiin verkossa, yrityksen koosta riippumatta.

 

Maailma tarvitsee yrittäjiä ja haluamme varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus saada tukea yrityksen onnistumiseen!

Crista

Weweb:in Perustaja

banner_edited_edited.jpg

Moikka!

 

 

Olen Crista, Weweb:in perustaja. Olen kotoisin Joensuusta, jossa valmistuin valokuvauksen ja graafisen suunnittelun tutkinnosta vuonna 2008. Äitini Pirjo-Helena Repo on mainosalan konkari ja Mainostoimisto Adelenin perustaja (liekkö tällä vaikutusta alan valintaan ). Markkinointiala ja yrittäjyys tulivat tutuksi jo pienestä pitäen, kun sain seurata ja olla mukana perheyrityksen toiminnassa.

 

Jatkokoulutukseni suuntautui enemmän business puolelle, brändien kansainväliseen markkinointiin ja johtamiseen. Juuri kansainvälisyys on aina kiinnostanut minua. Opiskelin ja asuin Milanossa ja Lontoossa ja elän tälläkin hetkellä hyvin kansainvälistä, diginomadi elämää.

 

Digitaalisuus, uusimmat teknologian välineet ja metodit ovat myös aina kiinnostaneet minua. Ymmärsin, että yrityksillä on kasvava tarve digitaaliseen markkinontiin, joten perustin oman yrityksen juuri tätä varten. 

 

Huomasin, kuinka monella pienyrittäjällä on tarve verkkosivuille ja muille markkinointivälineille, mutta usein pieni budjetti rajoitti niihin panostamista ja yrityksen kehittymistä. Mietin, kuinka voisin palvella myös näitä yrittäjiä, niin että se olisi silti liiketoiminnallisesti kannattavaa. Siten päädyin ideaan alkaa tarjota myös verkkokursseja ja koulutuksia yrittäjille. Koulutusten avulla yrittäjät voivat halutessaan opetella itse tekemään yritykselle verkkosivut ja digimarkkinointia. 

 

Ylläpidän ammattitaitoani kouluttautumalla jatkuvasti. Koulutukset ovat arvokkaita, kansainvälisiä kokonaisuuksia. Näissä koulutuksissa saan tietoa uusimmista, tehokkaimmista välineistä markkinointiin. Haluan nyt myös jakaa tätä tietoa eteenpäin Suomessa, jotta muillakin olisi mahdollisuus tehostaa omaa markkinointia ja myyntiä. Olivat ne sitten yrityksiä, jotka haluat hankkia tätä tietoa palveluna tai yrittäjiä, jotka haluavat oppia itse. 

 

Teen yhteistyötä edelleen Mainostoimisto Adelenin kanssa. Lisävoimana toimii myös laaja kansainvälinen freelancer verkosto. Näin onnistuvat suuremmatkin projektit. 

 

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme luoda yrityksellesi kattavaa

markkinointiviestintää, jossa yhdistyy alan vankka tuntemus, kokemus, innovaatio ja uudet digitaaliset markkinoinnin välineet.

Työkokemus

2021- 

University Name

2012-2021

University Name

2011- 

University Name

Perustaja, weweb

  • Brändistrategia, palvelumuotoilu, verkkosivut ja digitaaliset tuotteet, koulutus 

Perustaja, CR Studios, Lontoo

  • Art Direction, valokuvaus, stylaus

  • Asiakkaita mm: Puma, iTV, Warner Music, Nelly.com, Junkyard, Samsonite

Digital Art director, Mainostoimisto Adelen

  • Brandistragia, verkkosivut, graafinen suunnittelu

Koulutus

2011-2015

University Name

2014-2015

University Name

2013-2014

2010-2011

University Name

2005 -2008

Masters (MSc) International brand Management, London College of Fashion, UAL​​

Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership,

Chartered Management Institute,

London 2014-2015

School For Startups, London

Entrepreneurship program founded by former Dragon’s Den ‘Dragon’ Doug Richards

Fashion Marketing, Istituto Europeo di Design, Milan

Visuaalinen Viestintä, valokuvaus ja graafinen suunnittelu, PKKY, Joensuu 2005-2008